visie

 

      

Veel medewerkers bouwen zelf toepassingen (=applicaties) in Word, Excel of Access en komen een heel eind. Het kost alleen veel tijd om iets te maken en wie kent alle mogelijkheden? Omdat dasocon hier ervaring mee heeft en de mogelijkheden kent, kunnen wij veel tijd besparen. We kunnen u helpen om een optimale oplossing te bouwen.

Ook wanneer de gebruiker minder kennis en/of ervaring heeft kan dasocon uiterst flexibele applicaties bouwen, die vervolgens door de gebruiker naar wens kunnen worden bijgewerkt en aangepast. De applicatie is dan de bril (front-office of front-end) waardoor naar de gegevens (back-office of back-end) wordt gekeken. De gegevens blijven centraal opgeslagen. Zo is gegarandeerd dat iedereen met dezelfde actuele gegevens werkt. De medewerkers kunnen zich weer met hun werk bezig houden en besteden minder tijd aan het invoeren van gegevens of het zoeken naar informatie.

Bij dasocon kijken we eerst naar het proces voordat we een applicatie bouwen. Door eerst te vereenvoudigen en vervolgens te standaardiseren kan veel programmerwerk worden voorkomen. Bovendien verkrijgen we zo een gezamelijk totaal overzicht. Daarna kunnen we met de kennis en ervaring van dasocon bouwen wat nodig is om het proces soepel en foutloos te laten verlopen.

Het is ook mogelijk om gegevens van reguliere administratiesystemen te laden in Excel of Access. Door deze te verbinden met operationele applicaties, werkt iedereen met dezelfde brongegevens. Gegevens worden niet langer dubbel opgeslagen. Dit levert een maximale flexibiliteit, terwijl de gegevensintegriteit is gewaarborgd. De gebruiker kan daarna zelf applicaties maken en tegelijk met dezelfde gegevens werken. Ook kan dasocon applicaties bouwen waar medewerkers zelf aanpassingen in kunnen aanbrengen. Zo is de gebruiker zelfredzaam en minder afhankelijk.

De naam dasocon staat dan ook voor data software connection. Wij verbinden data en transformeren gegevens naar informatie waar u iets aan heeft. Wilt u daar meer over weten? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

      

Ing. R.J.M. Rietjens