Reno Consultancy helpt organisaties zichzelf te helpen. Onze trajecten hebben verschillende bedrijven geholpen om samen met de medewerkers de complexe werkelijkheid terug te brengen tot een overzichtelijk en beheersbaar geheel. Zo wordt duidelijk wie wat doet en waarom. De toegevoegde waarde van activiteiten is daarmee duidelijk en dat geeft betekenis aan het werk voor alle betrokkenen.

Sinds 2020 levert Reno Consultancy ook software oplossingen onder de naam dasocon. Klanten vragen steeds meer om flexibele oplossingen voor kantoorautomatisering om zo de werklast hanteerbaar te houden. Klik op onderstaande afbeelding als u meer wilt weten.

Naast trajecten voor het inrichten van een afdeling of organisatie, verzorgt Reno ook trainingen en lezingen. Meer informatie over deze drie productgroepen vindt u in het menu hiernaast.

Daarbij wil Reno Consultancy geen Consultant maar een Resultant zijn. We willen graag garant staan voor het resultaat, opdat de inbreng een aantoonbare verbetering tot stand brengt. Door een meetbaar rendement overeen te komen, wordt de toegevoegde waarde van het traject geborgd.

Wilt u meer weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

ing. R.J.M. Rietjens