In 2020 zal Reno Consultancy ook de mogelijkheid kunnen bieden om u met softwareoplossingen van dienst te zijn. Met dasocon wordt een nieuwe mogelijkheid geboden om u te helpen tot optimale oplossingen te komen voor uw kantoorautomatisering. Daarbij blijft u als klant in control. Klik op onderstaand logo als u meer wilt weten.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de kantoorautomatisering van dasocon of de Lean filosofie? Neem gerust vrijblijvend contact op.


Reno Consultancy heeft diverse opdrachten uitgevoerd die vertrouwelijk zijn en dus niet openbaar kunnen worden gemaakt. Te denken valt aan begeleiding van een medewerker die in een ontslagprocedure terecht was gekomen. Na bemiddeling blijkt hij uiteindelijk naar volle tevredenheid zijn werk te kunnen doen. Helaas kun je het niet altijd samen redden. Zo is ook een team begeleid dat niet goed functioneerde en afscheid heeft moeten nemen van een medewerker. Dat hoeft geen verlies te zijn. Soms past het gewoon niet. Dat zegt niets over de betrokken partijen maar wel over de combinatie.Op 4 november 2016 is een lezing gehouden over de werking van de linker en de rechter hersenhelft. Door de ratio van de linkerhersenhelft in verbinding te brengen met de creativiteit van de rechterhersenhelft, kun je veel meer voldoening van werk ervaren.


Op 6 april 2016 heeft ook Xelvin Eindhoven kennis gemaakt met de Lean training van Reno Consultancy. Na uitleg over de Lean theorie zijn de deelnemers zelf aan de slag gegaan en konden de kracht van het elimineren van verspilling ervaren. Dat deze technieken werken bij serieproductie is wel duidelijk, maar ook bij stuks productie kunnen de Lean-technieken van waarde zijn om overbelasting te voorkomen en met meer plezier te kunnen werken.

Wilt u ook meer weten over Lean en wat deze filosofie voor uw bedrijfsvoering kan betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.


--> Het boek "Boos op de baas" is uitgekomen. Doel van dit boek is om medewerkers de mogelijkheden te laten ontdekken hoe ze op een positieve manier met hun manager kunnen samenwerken en conflicten kunnen gebruiken om de relatie te versterken. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.boosopdebaas.nu.


Er is ook een nieuwe presentatie van de managementfluisteraar. Doel is om medewerkers bewust te maken van hun invloed en de mogelijkheden om hun werk te verbeteren en waarde toe te voegen voor de klant. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de Lean filosofie. Bij Lean wil men verspilling elimineren. Medewerkers voelen verspilling alleen vaak als ergernis. Door ergenis weg te nemen raakt de aanpak meer aan de persoonlijke beleving van medewerkers en wordt effectiever. Klik hier en stuur een mail voor meer informatie.